LIFESTYLE

Η Jennifer Lopez πρωταγωνίστρια σε ταινία φαντασίας

Η Jennifer Lopez πρωταγωνίστρια σε ταινία φαντασίας

To επίσημο τρέιλερ για τη νέα ταινία Atlas, μόλις κυκλοφόρησε. Η ταινία θα προβληθεί στο Netflix στις 24 Μαΐου και η Jennifer Lopez θα έχει τον επόμενο σημαντικό ρόλο της στην πλατφόρμα streaming μετά την επιτυχία της ταινίας “The Mother”.

Στο Atlas, η Lopez υποδύεται μια ερευνήτρια που ξεκινάει μια αποστολή για να συλλάβει ένα ρομπότ που διαφεύγει από τη βάση τους. Η ταινία θίγει μεταξύ άλλων τα όρια στην τεχνητή νοημοσύνη με τον χαρακτήρα της Lopez να φοβάται να την αγκαλιάσει μέχρι που δεν της μένει άλλη επιλογή.

H επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: Η Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), μια λαμπρή αλλά μισάνθρωπη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη, συμμετέχει σε μια αποστολή για να συλλάβει ένα αποστάτη ρομπότ με το οποίο μοιράζεται ένα μυστηριώδες παρελθόν. Όταν τα σχέδιά της πάνε στραβά, η μόνη της ελπίδα για να σώσει το μέλλον της ανθρωπότητας από την τεχνητή νοημοσύνη, είναι να την εμπιστευτεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top