Λαμία: Ανήλικος επιτέθηκε σε μαθητή δημοτικού και του έσπασε το δόντι

Λαμία: Ανήλικος επιτέθηκε σε μαθητή δημοτικού και του έσπασε το δόντι

Άγρια επίθεση δέχθηκε χθες Τετάρτη (24/4) ένας 12χρονος μαθητής δημοτικού σχολείου της Λαμίας από έναν συνομήλικό του κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για λόγους που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ο ανήλικος δράστης πλησίασε τον 12χρονο και τον χτύπησε με μπουνιές και κλοτσιές με αποτέλεσμα να του σπάσει ένα δόντι και να του προκαλέσει εκδορές στο πρόσωπο.

Το παιδί συνοδεία του πατέρα του απευθύνθηκε στις Αρχές, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Δραματικές ήταν οι εξελίξεις κατά την 8η ημέρα του πολέμου στη Μέση Ανατολή, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί να αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς, όπως σε μαρίνα του Ντουμπάι. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE