Βενεζουέλα: H πιο αποτυχημένη απόδραση - Έσκαψαν τούνελ και έπεσαν σε αστυνομικούς που έκαναν άσκηση

Βενεζουέλα: H πιο αποτυχημένη απόδραση - Έσκαψαν τούνελ και έπεσαν σε αστυνομικούς που έκαναν άσκηση

Τον τίτλο της πιο αποτυχημένης απόδρασης στην ιστορία διεκδικούν κρατούμενοι στη Βενεζουέλα, οι οποίοι αφού έσκαψαν τούνελ και πέρασαν τους τοίχους της φυλακής, έπεσαν πάνω σε μια ομάδα 30 αστυνομικών που έκαναν άσκηση ακριβώς έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Στο βίντεο στο οποίο καταγράφηκε η αποτυχημένη απόδραση, φαίνονται ορισμένοι εκ των συνολικά 20 κρατούμενων που συμμετείχαν σε αυτή να βγαίνουν από το τούνελ και να διαπιστώνουν την γκάφα τους.


Σύμφωνα με την Daily Mail, ο λάθος υπολογισμός των κρατουμένων τους οδήγησε να σκάψουν το τούνελ με κατεύθυνση τον χώρο εκπαίδευσης στο αρχηγείο της αστυνομίας της πόλης Βενεζουέλας, Μαρακαΐμπο.

Παρά το γεγονός ότι οι 30 αστυνομικοί ήταν άοπλοι, σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι «όλα τέθηκαν υπό έλεγχο» με τρεις από τους κρατούμενους να τραυματίζονται ελαφρά κατά την προσπάθειά τους να αποδράσουν.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ρητορική μετατόπιση Ερχιουρμάν - Η ανοχή  Γκουτέρες και ο προβληματισμός της Λευκωσίας

Κυπριακό: Η ρητορική μετατόπιση Ερχιουρμάν - Η ανοχή Γκουτέρες και ο προβληματισμός της Λευκωσίας

Οι τοποθετήσεις του κατοχικού ηγέτη ότι στο Κυπριακό «κινούνται από το ίδιο σημείο με την Τουρκία» δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Δεν πρόκειται για μια ακόμη διαπραγματευτική διατύπωση- είναι πολιτική δήλωση στρατηγικής κατεύθυνσης. Όταν η αφετηρία ταυτίζεται με εκείνη της Άγκυρας, η οποία έχει επισήμως υιοθετήσει τη λύση δύο κρατών, τότε το ερώτημα δεν είναι διαδικαστικό, αλλά ουσιαστικό: σε ποια βάση επιδιώκεται επανέναρξη συνομιλιών;

BEST OF TOTHEMAONLINE