Άφαντη η 29χρονη Κατερίνα από τις 30 Μαρτίου - Δείτε τη φωτογραφία της

Άφαντη η 29χρονη Κατερίνα από τις 30 Μαρτίου - Δείτε τη φωτογραφία της

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της KATERINA VOJTECHOVA, 29 ετών, από τη Τσεχία, η οποία απουσιάζει από την οικία της, στη Λεμεσό, από τις 30 Μαρτίου 2024.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως εύσωμη, ύψους 1.70μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και καστανά μάτια. Κατά την αναχώρησή της φορούσε μαύρο παντελόνι, μακρυμάνικη ριγέ φανέλα και ροζ καλοκαιρινές παντόφλες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE