«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Την πρόθεση της Γενικής Εισαγγελίας να προχωρήσει σε καταγγελία του Γενικού Ελεγκτή είχε προαναγγείλει, με συνέντευξη του στην Καθημερινή, την Κυριακή, ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Είχε δηλώσει ότι τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου, ως καθ ύλην αρμόδια με βάση το Σύνταγμα, θα πρέπει να κρίνουν αν η συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή απέναντι σε άλλες αρχές και υπηρεσίες είναι ανάρμοστη, για σκοπούς απόλυσης.

Ο κύριος Αγγελίδης είχε αναφέρει ότι οι κατ' εξακολούθηση αναφορές του Γενικού Ελεγκτή για κατάχρηση εξουσίας, από αξιωματούχους και λειτουργούς της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά και οι αναφορές του για συγκάλυψη παρανομιών από τον Γενικό και τον βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, προκαλούν συνταγματική κρίση και εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους να περιέλθουν τα αξιώματα και οι θεσμοί σε ανυποληψία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE