Το είδαμε κι αυτό! Υποψήφιος έβαλε σκυλάκι αντί για φωτογραφία του στο ευρωψηφοδέλτιο - Δείτε εικόνα

Το είδαμε κι αυτό! Υποψήφιος έβαλε σκυλάκι αντί για φωτογραφία του στο ευρωψηφοδέλτιο - Δείτε εικόνα

Στην «μάχη» των εκλογών μπήκε σήμερα (26/4) το κυβερνητικό τυπογραφείο για να τυπώσει τα ψηφοδέλτια για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου του 2024, μετά την έγκριση τους από τους υποψήφιους.

Στα ψηφοδέλτια, τα οποία εκτυπώνονται σε χαρτί ασφαλείας γαλάζιου χρώματος, εμφανίζονται τα κόμματα κατά αλφαβητική σειρά, με πρώτα τα αυτοτελή κόμματα, μετά τους συνδυασμούς κομμάτων και τελευταίους τους μεμονωμένοιυς (ανεξάρτητους) υποψήφιους.

Από τις καταχωρήσεις ωστόσο ξεχώρισε αυτή του ανεξάρτητου υποψήφιου Ανδρόνικου Ζερβίδη, ο οποίος αντί για φωτογραφία του, έβαλε εικόνα από σκυλάκι!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο (στο 1:25):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE