Σκληρή απάντηση του Σολομωνίδη σε Βαρνάβα: «Έχασα το μέτρημα από τις φορές που αποχώρησε από την ΕΔΕΚ»

Σκληρή απάντηση του Σολομωνίδη σε Βαρνάβα: «Έχασα το μέτρημα από τις φορές που αποχώρησε από την ΕΔΕΚ»

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης στον Γιώργο Βαρνάβα μετά την παραίτηση του από το κόμμα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σολομωνίδης σε παρέμβαση του στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι, ανέφερε ότι «έχασα το μέτρημα από τις φορές που αποχώρησε ο κ. Βαρνάβα από την ΕΔΕΚ».

Όπως σημείωσε ο κ. Σολομωνίδης, ο κ. Βαρνάβα αποχωρεί όποτε υπάρχει εκλογική διαδικασία.

Του δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες, συνέχισε, «αλλά αποφάσισε ο ίδιος υπερισχύσουν τα προσωπικά του συμφέροντα παρά το κομματικό συμφέρον που είχε όλα αυτά τα χρόνια».

Το κομματικό πατριωτισμό τον έχουν οικογένειες πολύ αρχαιότερες από τον κ. Βαρνάβα, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΕΚ, προσθέτοντας ότι «αυτά στη πάντα».

Παράλληλα αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Βαρνάβα ότι θα επιστρέψει στα πολιτικά δρώμενα, ο κ. Σολομωνίδης, ανέφερε ότι «δεν θα επιστρέψει στην ΕΔΕΚ».

Καταληκτικά, ο κ. Σολομωνίδης ανέφερε ότι «δεν θα ξανα ασχοληθούμε με τον κ. Βαρνάβα»

Δείτε βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE