Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Το πλοίο Jennifer αναχώρησε χθες βράδυ από το λιμάνι της Λάρνακας για την Γάζα, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης διευκρινίζοντας ότι μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ.

Ο κ. Λετυμπιώτης ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν σύμφωνη με τα πρωτόκολλα που έχουν συμφωνηθεί για την αποστολή τέτοιου είδους βοήθειας προς την Λωρίδα της Γάζας.

Για το πότε θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα των Αμερικανών στη θαλάσσια περιοχή της Γάζας, ο Εκπρόσωπος παρέπεμψε σε πρόσφατες δηλώσεις από αξιωματούχους των ΗΠΑ ότι αυτό θα γίνει αρχές Μαίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE