Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν από λίγο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 28 και 30 ετών έχουν συλληφθεί, με το σύνολο να ανεβαίνει στους οχτώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Αστυνομία προηγουμένως ανακοίνωσε 6 συλλήψεις, για διευκόλυνση των ανακρίσεων στην απόπειρα φόνου του 34χρονου. Πρόκειται για δύο 28χρονους, 31χρονο, 39χρονο, 48χρονο και 49χρονο. Έχει ερευνηθεί αριθμός οικιών και παραλήφθηκαν τεκμήρια, τα οποία αξιολογούνται.

Φωτογραφίες από το σημείο της απόπειρας:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE