Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν από λίγο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 28 και 30 ετών έχουν συλληφθεί, με το σύνολο να ανεβαίνει στους οχτώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Αστυνομία προηγουμένως ανακοίνωσε 6 συλλήψεις, για διευκόλυνση των ανακρίσεων στην απόπειρα φόνου του 34χρονου. Πρόκειται για δύο 28χρονους, 31χρονο, 39χρονο, 48χρονο και 49χρονο. Έχει ερευνηθεί αριθμός οικιών και παραλήφθηκαν τεκμήρια, τα οποία αξιολογούνται.

Φωτογραφίες από το σημείο της απόπειρας:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE