Αθηνά Οικονομάκου: Διαζύγιο για την ηθοποιό έπειτα από έξι χρόνια γάμου

Αθηνά Οικονομάκου: Διαζύγιο για την ηθοποιό έπειτα από έξι χρόνια γάμου

Διαζύγιο για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, έπειτα από έξι χρόνια γάμου. Το ζευγάρι, που μαζί έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, ήταν μαζί για 10 χρόνια συνολικά.

Εξέδωσαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους στην οποία ζητούν κατανόηση, διότι προτεραιότητά τους είναι η ψυχική ηρεμία των παιδιών τους.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή τους:

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE