Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Θρίλερ με τη διαδικασία για προσωποκράτηση στο Δικαστήριο - 28χρονος η 10η σύλληψη

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Θρίλερ με τη διαδικασία για προσωποκράτηση στο Δικαστήριο - 28χρονος η 10η σύλληψη

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου εναντίον 34χρονου στις 23/4/2024 στην επαρχία Λευκωσίας, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 28 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί χθες άλλα εννέα πρόσωπα.

Η διαδικασία έκδοσης διαταγμάτων προσωποκράτησης των εννέα συλληφθέντων που άρχισε χθες, θα συνεχίστει σήμερα, με την απάντηση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, στο αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση των συλληφθέντων. Η απάντηση αναμένεται γύρω στις 15:00 το απόγευμα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Νέα πολιτική κινητικότητα και έντονες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί  το άρθρο γνώμης της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, το οποίο αναφέρεται στην ανάγκη προόδου στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) και αφήνει να εννοηθεί ότι χωρίς απτά βήματα δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συνέχεια στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE