Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Θρίλερ με τη διαδικασία για προσωποκράτηση στο Δικαστήριο - 28χρονος η 10η σύλληψη

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Θρίλερ με τη διαδικασία για προσωποκράτηση στο Δικαστήριο - 28χρονος η 10η σύλληψη

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου εναντίον 34χρονου στις 23/4/2024 στην επαρχία Λευκωσίας, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 28 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί χθες άλλα εννέα πρόσωπα.

Η διαδικασία έκδοσης διαταγμάτων προσωποκράτησης των εννέα συλληφθέντων που άρχισε χθες, θα συνεχίστει σήμερα, με την απάντηση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, στο αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση των συλληφθέντων. Η απάντηση αναμένεται γύρω στις 15:00 το απόγευμα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE