Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Θρίλερ με τη διαδικασία για προσωποκράτηση στο Δικαστήριο - 28χρονος η 10η σύλληψη

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Θρίλερ με τη διαδικασία για προσωποκράτηση στο Δικαστήριο - 28χρονος η 10η σύλληψη

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου εναντίον 34χρονου στις 23/4/2024 στην επαρχία Λευκωσίας, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 28 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί χθες άλλα εννέα πρόσωπα.

Η διαδικασία έκδοσης διαταγμάτων προσωποκράτησης των εννέα συλληφθέντων που άρχισε χθες, θα συνεχίστει σήμερα, με την απάντηση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, στο αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση των συλληφθέντων. Η απάντηση αναμένεται γύρω στις 15:00 το απόγευμα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE