Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Θρίλερ με τη διαδικασία για προσωποκράτηση στο Δικαστήριο - 28χρονος η 10η σύλληψη

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Θρίλερ με τη διαδικασία για προσωποκράτηση στο Δικαστήριο - 28χρονος η 10η σύλληψη

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου εναντίον 34χρονου στις 23/4/2024 στην επαρχία Λευκωσίας, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 28 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί χθες άλλα εννέα πρόσωπα.

Η διαδικασία έκδοσης διαταγμάτων προσωποκράτησης των εννέα συλληφθέντων που άρχισε χθες, θα συνεχίστει σήμερα, με την απάντηση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, στο αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση των συλληφθέντων. Η απάντηση αναμένεται γύρω στις 15:00 το απόγευμα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE