CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Eκδήλωση με θέμα «Κλιματική αλλαγή και επιπτώσεις στην υγεία»

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Eκδήλωση με θέμα «Κλιματική αλλαγή και επιπτώσεις στην υγεία»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο Σύνδεσμος Ασφάλειας & Υγείας Κύπρου, πραγματοποίησαν μια ειδική εκδήλωση με θέμα «Κλιματική αλλαγή και επιπτώσεις στην υγεία».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου 2024, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων του Ομίλου της CNP CYPRUS στη Λευκωσία και την παρακολούθησαν επαγγελματίες από τον τομέα της Ασφάλειας & Υγείας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Γιάννης Παναγιώτου, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η εκδήλωση, ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας κ. Στυλιανού και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου, κα Ειρήνη Χρυσού. Ομιλητές ήταν ο Δρ. Χρύσανθος Σαββίδης, Ανώτερος Λειτουργός Επιθεώρησης Εργασίας, Προϊστάμενος κλάδου ποιότητας αέρα, ο Δρ. Παναγιώτης Κουής, Διευθυντής Έργου LIFE MEDIA της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κύπρου και ο Δρ. Θεόδωρος Λύτρας, Επίκουρος Καθηγητής, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE