Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Στη Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε ο Ηλίας Ψινάκης στον αέρα του «J2US», όπου κλήθηκε να σχολιάσει - μεταξύ άλλων - την εμφάνιση των Ίαν Στρατή και Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Στο τέλος της εμφάνισής τους, όταν πήρε τον λόγο ο Ηλίας Ψινάκης εγκωμίασε τον Ίαν Στρατή λέγοντας πως «δεν σας είχα δει live. Είστε καταπληκτικός, μου είστε πάρα πολύ συμπαθής. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα τη γυναίκα σας, δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για τα #Metοo και τα λοιπά, μου είχε κάνει κάτι. Είστε πραγματικά καταπληκτικός» αφήνοντας άφωνο τον τραγουδιστή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

Βρισκόμαστε ενώπιον αυτών των εξελίξεων στο Κυπριακό μετά από δικές μας ενέργειες, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ενόψει της επίσκεψης του ΓΓ των ΗΕ, έχει συγκαλέσει σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.