Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Μαρίνα Λεμεσού, όταν δύο πρόσωπα προσπάθησαν να εξέλθουν του χώρου στάθμευσης χωρίς να πληρώσουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο πρόσωπα τα οποία είχαν σταθμεύσει το όχημά τους στο χώρο στάθμευσης της Μαρίνας Λεμεσού, προσπάθησαν να εξέλθουν χωρίς να πληρώσουν, σπάζοντας την μπάρα στην έξοδο.

Στο σημείο έσπευσαν και μέλη της ποδηλατικής Αστυνομίας. Ένας από τους δύο νεαρούς πρόταξε μαχαίρι ενάντια στα μέλη της Δύναμης.

Τα δύο αυτά πρόσωπα συνελήφθησαν.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE