Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς

Με μόνο τρεις ψηφοφόρους, το χωριό Κούρτακα της επαρχίας Πάφου, είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εγγεγραμμένους εκλογείς, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το Γραφείο Γενικού Εφόρου Εκλογών τη Μεγάλη Δευτέρα σε δελτίο Τύπου.

Συνολικά εφτά κοινότητες στην Κύπρο, μία στην επαρχία Λεμεσού, τέσσερις στην Επαρχία Πάφου και δύο στην Επαρχία Αμμοχώστου, έχουν μέχρι 20 εκλογείς.

Οι τρεις από τις τέσσερις κοινότητες στην Επαρχία Πάφου είναι αυτές με τους λιγότερους ψηφοφόρους, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία. Τα Κούρτακα έχουν μόλις τρεις εγγεγραμμένους εκλογείς, το Πραστειό εφτά, η Σουσκιού οκτώ, ενώ το Κιδάσι έχει εννιά.

Εννιά εγγεγραμμένους εκλογείς έχει και η κοινότητα Μονάρκα στην Επαρχία Αμμοχώστου, και οι Γούφες, 19.

Τέλος, το Κλωνάρι της επαρχίας Λεμεσού, έχει 18 εγγεγραμμένους εκλογείς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλήρη στήριξη στις προσπάθειες για Κυπριακό εξέφρασε η φον ντερ Λάιεν στην Ολγκίν

Πλήρη στήριξη στις προσπάθειες για Κυπριακό εξέφρασε η φον ντερ Λάιεν στην Ολγκίν

Την πλήρη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού εξέφρασε η Πρόεδρος της Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μετά τη συνάντησή της με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE