«Επεσε» το Facebook - Πανικός στους χρήστες

«Επεσε» το Facebook - Πανικός στους χρήστες

Λίγα λεπτά πριν τις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης το Facebook «έπεσε».

Οποιος χρήστης έμπαινε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έβλεπε στην οθόνη του ένα μήνυμα που έγραφε «Συγνώμη, κάτι έχει γίνει λάθος. Εργαζόμαστε για να το διορθώσουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα».

Αμέσως οι χρήστες στα social media κοινοποίησαν το πρόβλημα που υπάρχει στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναμενόμενα επικράτησε πανικός, ενώ αρκετοί έκαναν και χιουμοριστικά tweets.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.