«Επεσε» το Facebook - Πανικός στους χρήστες

«Επεσε» το Facebook - Πανικός στους χρήστες

Λίγα λεπτά πριν τις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης το Facebook «έπεσε».

Οποιος χρήστης έμπαινε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έβλεπε στην οθόνη του ένα μήνυμα που έγραφε «Συγνώμη, κάτι έχει γίνει λάθος. Εργαζόμαστε για να το διορθώσουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα».

Αμέσως οι χρήστες στα social media κοινοποίησαν το πρόβλημα που υπάρχει στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναμενόμενα επικράτησε πανικός, ενώ αρκετοί έκαναν και χιουμοριστικά tweets.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE