Στις Βρυξέλλες η Ολγκίν για συναντήσεις με Μισέλ και Φερέιρα

Στις Βρυξέλλες η Ολγκίν για συναντήσεις με Μισέλ και Φερέιρα

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται τη Δευτέρα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπου σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες και ανακοινώσεις, θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ και με την Επίτροπο για θέματα Συνοχής, Ελίζα Φερέιρα.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση με τον κ. Μισέλ θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 (τοπική ώρα, 16:00 ώρα Κύπρου).

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα των μελών της Επιτροπής, η κ. Ολγκίν θα συναντηθεί και με την Επίτροπο αρμόδια για θέματα Μεταρρυθμίσεων και Συνοχής, Ελίζα Φερέιρα. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE