Στις Βρυξέλλες η Ολγκίν για συναντήσεις με Μισέλ και Φερέιρα

Στις Βρυξέλλες η Ολγκίν για συναντήσεις με Μισέλ και Φερέιρα

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται τη Δευτέρα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπου σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες και ανακοινώσεις, θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ και με την Επίτροπο για θέματα Συνοχής, Ελίζα Φερέιρα.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση με τον κ. Μισέλ θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 (τοπική ώρα, 16:00 ώρα Κύπρου).

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα των μελών της Επιτροπής, η κ. Ολγκίν θα συναντηθεί και με την Επίτροπο αρμόδια για θέματα Μεταρρυθμίσεων και Συνοχής, Ελίζα Φερέιρα. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE