Στις Βρυξέλλες η Ολγκίν για συναντήσεις με Μισέλ και Φερέιρα

Στις Βρυξέλλες η Ολγκίν για συναντήσεις με Μισέλ και Φερέιρα

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται τη Δευτέρα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπου σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες και ανακοινώσεις, θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ και με την Επίτροπο για θέματα Συνοχής, Ελίζα Φερέιρα.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση με τον κ. Μισέλ θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 (τοπική ώρα, 16:00 ώρα Κύπρου).

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα των μελών της Επιτροπής, η κ. Ολγκίν θα συναντηθεί και με την Επίτροπο αρμόδια για θέματα Μεταρρυθμίσεων και Συνοχής, Ελίζα Φερέιρα. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE