Στις Βρυξέλλες η Ολγκίν για συναντήσεις με Μισέλ και Φερέιρα

Στις Βρυξέλλες η Ολγκίν για συναντήσεις με Μισέλ και Φερέιρα

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται τη Δευτέρα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπου σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες και ανακοινώσεις, θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ και με την Επίτροπο για θέματα Συνοχής, Ελίζα Φερέιρα.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση με τον κ. Μισέλ θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 (τοπική ώρα, 16:00 ώρα Κύπρου).

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα των μελών της Επιτροπής, η κ. Ολγκίν θα συναντηθεί και με την Επίτροπο αρμόδια για θέματα Μεταρρυθμίσεων και Συνοχής, Ελίζα Φερέιρα. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE