Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες βράδυ, έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ, 61 ετών, από την Κοκκινοτριμιθιά.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10μ.μ. χθες, ενώ 45χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, στην Κοκκινοτριμιθιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 61χρονο, ο οποίος ήταν πεζός.

Ο 61χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 45χρονος οδηγός, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.