CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Αγώνας Triathlon Πάφος - H θέληση για πρωτιά

 CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Αγώνας Triathlon Πάφος - H θέληση για πρωτιά

Στις 28 Απριλίου 2024, διεξήχθη ο αγώνας Τριάθλου στην Πάφο που διοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, η Πρώτη Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικού Κλάδου στην Κύπρο, ήταν υπερήφανος υποστηρικτής αυτού του δυναμικού αθλητικού γεγονότος.

Την απονομή των βραβείων στους πρωταθλητές έκανε ο Προϊστάμενος του Επαρχιακού Γραφείου Πάφου CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Άγγελος Θεοφάνους.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, διαχρονικά, στέκεται αρωγός σε δραστηριότητες που προάγουν το Ευ Αγωνίζεσθαι και ευχαριστεί όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία του αγώνα Triathlon. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE