Έξι νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία την Παρασκευή στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Έξι νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία την Παρασκευή στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Την Παρασκευή 03 Μαΐου 2024, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν έξι σταθερές κάμερες στα ακόλουθα δύο σημεία:

• Στη διασταύρωση των Λεωφόρων Αθαλάσσας – Ακροπόλεως και Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, όπου τέσσερις κάμερες, θα ελέγχουν την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, της άσπρης γραμμής και της ταχύτητας
• Στη Λεωφόρο Αρχαγγέλου, όπου δύο συσκευές, θα ελέγχουν την ταχύτητα των οχημάτων καθώς και αυτόδηλες παραβάσεις.

Στόχος του συστήματος φωτοεπισήμανσης είναι πάντοτε, η μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς και η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης, στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE