Έξι νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία την Παρασκευή στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Έξι νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία την Παρασκευή στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Την Παρασκευή 03 Μαΐου 2024, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν έξι σταθερές κάμερες στα ακόλουθα δύο σημεία:

• Στη διασταύρωση των Λεωφόρων Αθαλάσσας – Ακροπόλεως και Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, όπου τέσσερις κάμερες, θα ελέγχουν την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, της άσπρης γραμμής και της ταχύτητας
• Στη Λεωφόρο Αρχαγγέλου, όπου δύο συσκευές, θα ελέγχουν την ταχύτητα των οχημάτων καθώς και αυτόδηλες παραβάσεις.

Στόχος του συστήματος φωτοεπισήμανσης είναι πάντοτε, η μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς και η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης, στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE