Έξι νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία την Παρασκευή στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Έξι νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία την Παρασκευή στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Την Παρασκευή 03 Μαΐου 2024, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν έξι σταθερές κάμερες στα ακόλουθα δύο σημεία:

• Στη διασταύρωση των Λεωφόρων Αθαλάσσας – Ακροπόλεως και Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, όπου τέσσερις κάμερες, θα ελέγχουν την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, της άσπρης γραμμής και της ταχύτητας
• Στη Λεωφόρο Αρχαγγέλου, όπου δύο συσκευές, θα ελέγχουν την ταχύτητα των οχημάτων καθώς και αυτόδηλες παραβάσεις.

Στόχος του συστήματος φωτοεπισήμανσης είναι πάντοτε, η μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς και η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης, στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE