Έξι νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία την Παρασκευή στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Έξι νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία την Παρασκευή στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Την Παρασκευή 03 Μαΐου 2024, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν έξι σταθερές κάμερες στα ακόλουθα δύο σημεία:

• Στη διασταύρωση των Λεωφόρων Αθαλάσσας – Ακροπόλεως και Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, όπου τέσσερις κάμερες, θα ελέγχουν την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, της άσπρης γραμμής και της ταχύτητας
• Στη Λεωφόρο Αρχαγγέλου, όπου δύο συσκευές, θα ελέγχουν την ταχύτητα των οχημάτων καθώς και αυτόδηλες παραβάσεις.

Στόχος του συστήματος φωτοεπισήμανσης είναι πάντοτε, η μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς και η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης, στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE