Ισραήλ: Τούρκος επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό – Ο δράστης σκοτώθηκε

Ισραήλ: Τούρκος επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό – Ο δράστης σκοτώθηκε

Τούρκος υπήκοος επιτέθηκε σήμερα με μαχαίρι σε Ισραηλινό συνοριακό αστυνομικό στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ και στη συνέχεια σκοτώθηκε από τα πυρά των αστυνομικών στο σημείο, ανέφερε η ισραηλινή αστυνομία.

Ο 30χρονος αστυνομικός φέρει τραύματα μέτριου βαθμού. Η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη, ο οποίος είναι ένας 34χρονος Τούρκος υπήκοος όπως ανέφερε.

Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας είναι σε κατάσταση υψηλού συναγερμού από τις επιθέσεις της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου που προκάλεσαν τον πόλεμο στη Γάζα.

“Ένας τρομοκράτης οπλισμένος με μαχαίρι έφθασε στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ… επιτέθηκε στον συνοριακό αστυνομικό και τον μαχαίρωσε”, ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός και άλλος ένας αστυνομικός στο σημείο απέκρουσαν και πυροβόλησαν τον επιτιθέμενο, ο οποίος αργότερα κηρύχθηκε νεκρός, ανέφερε.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE