Νεκρός 53χρονος τουρίστας στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά

Νεκρός 53χρονος τουρίστας στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά

Ένας αλλοδαπός έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά, κάτω από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε.

Λόγω του ισχυρού κυματισμού και του αέρα, ο άτυχος άντρας είχε παρασυρθεί σε μεγάλη απόσταση από την παραλία και χρειάστηκε η συνδρομή πλωτού.

Στο σημείο, σύμφωνα με το parakritika.gr έσπευσε σκάφος της ναυαγοσωστικής ομάδας Ocean Lifeguard, προκειμένου να ανασύρει τον άντρα ηλικίας περίπου 53 ετών και να τον μεταφέρει στην ακτή, για να τον παραλάβει στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του που βρισκόταν στην παραλία και δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Στο λιμανάκι του Πλατανιά, όπου έβγαλαν τον άτυχο αλλοδαπό, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE