Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονης που έμενε στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία της

Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονης που έμενε στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία της

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της BIANCA ANDREA SCUTARIU, 14 ετών, η οποία τελευταία φορά θεάθηκε στην Πάφο, σήμερα 30/04/2024. (Χώρος διαμονής της η Λευκωσία).

Η 14χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, με σκούρα μαλλιά και γαλάζια μάτια και φορούσε άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, μοβ-ροζ μακριά φόρμα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE