Επιχείρηση ΑΔΕ Λεμεσού: «Βροχή» καταγγελιών και συλλήψεις νεαρών - Οι κυριότεροι λόγοι

Επιχείρηση ΑΔΕ Λεμεσού: «Βροχή» καταγγελιών και συλλήψεις νεαρών - Οι κυριότεροι λόγοι

Σε 13 συλλήψεις νεαρών πρόσωπων και σε καταγγελίες οδηγών προχώρησε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της νύχτας, στη Λεμεσό, στο πλαίσιο διαταγής επιχείρησης για πρόληψη του σοβαρού εγκλήματος, καλύτερη αστυνόμευση και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Σύμφωνα με την ΑΔΕ Λεμεσού, για πρόληψη της νεανικής παραβατικότητας και προστασία της περιουσίας και σωματικής ακεραιότητας των πολιτών, έγιναν περιπολίες σε περιοχές εκκλησιών και πάρκων, όπου παρατηρείται συγκέντρωση νεαρών προσώπων για το έθιμο της λαμπρατζιάς και χρήση κροτίδων και άλλων πυροτεχνημάτων.

Επίσης, στο πλαίσιο πρόληψης κλοπών και διαρρήξεων, περιπολήθηκαν και έγιναν έλεγχοι στις περιοχές Αγίου Τύχωνα, Καλογήρων και Επισκοπής, όπου ανακόπηκαν 110 οχήματα και ελέχθησαν 124 πρόσωπα.

Σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις συνελήφθηκαν 13 νεαρά άτομα για αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις, εκ των οποίων τα τρία παρέμειναν υπό κράτηση ενώ κατά τους τροχαίους ελέγχους έγιναν 11 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και πέντε εξώδικες καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα. Επίσης, κατακρατήθηκαν δυο οχήματα και προέκυψαν δυο τροχαίες υποθέσεις που θα καταχωρηθούν στο δικαστήριο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.