Τ/κ μέσα: Δυστύχημα το τροχαίο στα κατεχόμενα με εμπλοκή Ελληνοκυπρίων – Έχασε τη ζωή του 79χρονος

Τ/κ μέσα: Δυστύχημα το τροχαίο στα κατεχόμενα με εμπλοκή Ελληνοκυπρίων – Έχασε τη ζωή του 79χρονος

Για τροχαίο δυστύχημα με θύμα 79χρονο Ελληνοκύπριο κάνουν λόγο τ/κ μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την yeniduzen.com, ο 79χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο γύρω στις 13:30 σήμερα το μεσημέρι.

Όπως περιγράφει η εφημερίδα που παραθέτει στοιχεία από δελτίο της ψευδοαστυνομίας, το όχημα που οδηγούσε ο 79χρονος συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο 79χρονο «έσβησε» καθοδόν στο «κρατικό νοσοκομείο Αμμοχώστου». Υπό νοσηλεία βρίσκεται η συνοδηγός του οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Η Κυπριακή Δημοκρατία στηρίζει την ενισχυμένη προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ, επενδύει στο αυξημένο ενδιαφέρον της ΕΕ και θεωρεί σημαντικό τον διορισμό του ειδικού εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Κυπριακό, δήλωσε η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Ειρήνη Πική, σημειώνοντας παράλληλα ότι το υφιστάμενο διπλωματικό παράθυρο πρέπει να αξιοποιηθεί με ενότητα, σοβαρότητα και εθνική αυτοπεποίθηση.