Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα

Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη στο ντέρμπι της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και εκτός από τους «γαλαζοκίτρινους», θα έχει «αντίπαλο» και την κακή προϊστορία, αφού αγνοεί τη νίκη στο γήπεδο της πρωτεύουσας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εδώ και σχεδόν 8,5 χρόνια!

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διπλό των «κιτρινοπράσινων» στο πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας, καταγράφηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 2015 με σκορ 1-2, για την Α' φάση του πρωταθλήματος της περιόδου 2015-2016!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE