Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα

Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη στο ντέρμπι της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και εκτός από τους «γαλαζοκίτρινους», θα έχει «αντίπαλο» και την κακή προϊστορία, αφού αγνοεί τη νίκη στο γήπεδο της πρωτεύουσας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εδώ και σχεδόν 8,5 χρόνια!

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διπλό των «κιτρινοπράσινων» στο πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας, καταγράφηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 2015 με σκορ 1-2, για την Α' φάση του πρωταθλήματος της περιόδου 2015-2016!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE