ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πακέτα σε 160 οικογένειες από Επαρχιακή Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου

Πακέτα σε 160 οικογένειες από Επαρχιακή Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου

Κουπόνια και πακέτα σε 160 οικογένειες δόθηκαν τις γιορτές του Πάσχα από την Επαρχιακή Γραμματεία της Οργάνωσης Πολυτέκνων Πάφου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα δόθηκαν σε 160 οικογένειες κουπόνια και πακέτα με τρόφιμα, με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Πολυτέκνων Πάφου Σάββα Κόκκινο να εκφράζει ικανοποίηση σε σχέση και με τον στόχο που τέθηκε για ουσιαστική βοήθεια των πολύτεκνων οικογενειών.

Επιπρόσθετα ο κ. Κόκκινος ευχαρίστησε τους χορηγούς που βοήθησαν σημαντικά στην προσπάθεια της Οργάνωσης να στηρίξει τις πολύτεκνες οικογένειες ενόψει των εορτών του Πάσχα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕΠρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα -  Έγιναν λάθη

Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα - Έγιναν λάθη

«Δεν είναι το τέλος του κόσμου» δηλώνει στο «T» ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Λάρνακας Νάκης Αντωνίου κληθείς να σχολιάσει τη διακοπή της σύμβασης με την Kition Ocean Holdings.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top