Πακέτα σε 160 οικογένειες από Επαρχιακή Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου

Πακέτα σε 160 οικογένειες από Επαρχιακή Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου

Κουπόνια και πακέτα σε 160 οικογένειες δόθηκαν τις γιορτές του Πάσχα από την Επαρχιακή Γραμματεία της Οργάνωσης Πολυτέκνων Πάφου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα δόθηκαν σε 160 οικογένειες κουπόνια και πακέτα με τρόφιμα, με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Πολυτέκνων Πάφου Σάββα Κόκκινο να εκφράζει ικανοποίηση σε σχέση και με τον στόχο που τέθηκε για ουσιαστική βοήθεια των πολύτεκνων οικογενειών.

Επιπρόσθετα ο κ. Κόκκινος ευχαρίστησε τους χορηγούς που βοήθησαν σημαντικά στην προσπάθεια της Οργάνωσης να στηρίξει τις πολύτεκνες οικογένειες ενόψει των εορτών του Πάσχα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE