ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Κόβει» εξώδικα η ποδηλατική αστυνόμευση στην Πάφο - Τόσες ήταν οι καταγγελίες τον Απρίλιο

«Κόβει» εξώδικα η ποδηλατική αστυνόμευση στην Πάφο - Τόσες ήταν οι καταγγελίες τον Απρίλιο

Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς τους, τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης επαρχίας Πάφου προχώρησαν σε 88 εξώδικες καταγγελίες τον Απρίλιο του 2024, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως τον ίδιο μήνα πρόσφεραν σε 17 περιπτώσεις βοήθεια προς το κοινό, διεκπεραίωσαν καθήκοντα λήψης μέτρων ασφαλείας κατά τη διάρκεια δύο εκδηλώσεων και παρείχαν σε 5 περιπτώσεις βοήθεια σε άλλα τμήματα και υπηρεσίες της ΑΔΕ Πάφου.

Επίσης, διενήργησαν συνολικά 22 ανακοπές και ελέγχους ύποπτων οχημάτων και προσώπων, παρείχαν συμβουλές σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και άλλων υποστατικών για μέτρα ασφάλειας της περιουσίας τους και έδωσαν συμβουλές σε ντόπιους και τουρίστες όπου έπρεπε.

Ακόμη διενήργησαν ελέγχους σε χώρους στάθμευσης για πρόληψη σπασίματος γυαλιών αυτοκινήτων και κλοπών απ’ αυτά.

Τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης προχώρησαν ακόμη κατά τον Απρίλιο στην αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής Γεροσκήπου και Χλώρακας, στην αστυνόμευση ποδοσφαιρικών αγώνων, σε πεζές περιπολίες στον εμπορικό τομέα της πόλης, στη μεταφορά κρατουμένων στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου- Εφερείο Λευκωσία και σε έλεγχο παραλιών σε συνεργασία με τους κατά τόπους ναυαγοσώστες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top