Έβαλαν φωτιά σε ελαστικά σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού - Ζημιές σε κάμερες φωτοεπισήμανσης

Έβαλαν φωτιά σε ελαστικά σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού - Ζημιές σε κάμερες φωτοεπισήμανσης

Σε κινητοποίηση τέθηκαν τα ξημερώματα μέλη της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας από φωτιά που έθεσαν νεαροί σε ελαστικά σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού. Ιδιαίτερα αυξημένες είναι σήμερα οι περιπολίες της αστυνομίας σε μια προσπάθεια να περιοριστούν οι ρίψεις κροτίδων, η χρήση επικίνδυνων αντικειμένων στις λαμπρατζιές και η οχλαγωγία νεαρών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η φωτιά τέθηκε λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα, σε ελαστικά που τοποθέτησαν άγνωστοι, πιθανόν νεαροί, στη συμβολή των δρόμων Νίκου και Δέσποινας Παττίχη με Σπύρου Κυπριανού. Η φωτιά κατασβέστηκε, στη διάρκεια της μέρας θα διαπιστωθεί κατά πόσο προκάλεσε ζημιά στις κάμερες φωτοεπισήμανσης που βρίσκονται τοποθετημένες στα φώτα τροχαίας της περιοχής. Στην περιοχή, τα μέλη της αστυνομίας εντόπισαν δύο νεαρούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για ανήλικους, ενημερώθηκαν οι οικείοι τους και έχει διευθετηθεί η λήψη καταθέσεων από αυτούς τις επόμενες μέρες.

Σήμερα Μεγάλο Σάββατο, τα μέλη της αστυνομίας και της πυροσβεστικής θα βρίσκονται σε επιφυλακή, στο επίκεντρο δε των περιπολιών έχουν τεθεί εκκλησίες στην πόλη και την επαρχία Λεμεσού, κυρίως σε περιοχές όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά ρίψης κροτίδων και οχλαγωγίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE