Χειροπέδες σε 55χρονο για δύο υποθέσεις εμπρησμών - Εκδόθηκε διάταγμα τετραήμερης κράτησης

Χειροπέδες σε 55χρονο για δύο υποθέσεις εμπρησμών - Εκδόθηκε διάταγμα τετραήμερης κράτησης

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 55 ετών, προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων εμπρησμών.

Ο ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις εμπρησμών πρακτορείων στοιχημάτων, που διαπράχθηκαν στις 08 και 09 Απριλίου, 2024 στη Λευκωσία.

Ο 55χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέο νομοσχέδιο για την προστασία των παιδιών υπό φροντίδα - Εκσυγχρονίζονται τα επιδόματα των ανάδοχων οικογενειών

ΠτΔ: Νέο νομοσχέδιο για την προστασία των παιδιών υπό φροντίδα - Εκσυγχρονίζονται τα επιδόματα των ανάδοχων οικογενειών

Την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας προς τις ανάδοχες οικογένειες, καθώς και τη δέσμευση της Κυβέρνησης για περαιτέρω ενίσχυση και εκσυγχρονισμό του θεσμού της αναδοχής, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση προς τιμήν των ανάδοχων οικογενειών, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2026, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE