Σφοδροί άνεμοι σε όλη την Κύπρο - Έκκληση Πυροσβεστικής για ξυλεία λαμπρατζιάς – «Κίνδυνος για υποστατικά και ανθρώπινες ζωές»

Σφοδροί άνεμοι σε όλη την Κύπρο - Έκκληση Πυροσβεστικής για ξυλεία λαμπρατζιάς – «Κίνδυνος για υποστατικά και ανθρώπινες ζωές»

Η Πυροσβεστική Υπηρέσια κατόπιν επιθεωρήσεων σε διάφορους χώρους μετά από παράκληση τοπικών αρχών και Αστυνομίας, παρακαλεί το κοινό και όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες να λάβουν σοβαρά υπόψη τις εισηγήσεις της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, εισηγείται απομάκρυνση σωρών ξυλείας και άχρηστων υλικών τα οποία συσσωρεύτηκαν σε διάφορες περιοχές παγκύπρια με πρόσχημα το κάψιμο για το "έθιμο" της λαμπρατζιάς.

Ο κίνδυνος ένεκα των σφοδρών ανέμων που αναπτύσσονται σε όλη την Κύπρο είναι ιδιαίτερα αυξημένος.

«Η θερμική ακτινοβολία θα μεταφέρεται οριζόντια και όχι κάθετα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με σοβαρό το ενδεχόμενο να επηρεαστούν υποστατικά, υποδομές και ανθρώπινες ζωές», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE