Ισραήλ: Η Βουλή ψήφισε τη διακοπή λειτουργίας του Al Jazeera

Ισραήλ: Η Βουλή ψήφισε τη διακοπή λειτουργίας του Al Jazeera

Το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ υπό τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου ψήφισε ομόφωνα σήμερα υπέρ της διακοπής της λειτουργίας του τηλεοπτικού δικτύου του Κατάρ Al Jazeera στο Ισραήλ, σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση, όπου δεν προσδιορίζεται πότε θα τεθεί σε ισχύ η απόφαση.

Η απόφαση ελήφθη μετά την έγκριση από τη Βουλή του Ισραήλ ενός νόμου που επιτρέπει το προσωρινό κλείσιμο τηλεοπτικών δικτύων που θεωρείται ότι συνιστούν απειλή για την εθνική ασφάλεια στη διάρκεια του πολέμου εναντίον της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς στη Γάζα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE