Βόλος: Στο λιμάνι εντοπίστηκε καρχαριοειδές μήκους 3,5 μέτρων

Βόλος: Στο λιμάνι εντοπίστηκε καρχαριοειδές μήκους 3,5 μέτρων

Καρχαριοειδές μήκους 3,5 μέτρων εντοπίστηκε στο λιμάνι του Βόλου το πρωί της Κυριακής του Πάσχα.

Αξιωματικοί από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ζήτησαν τη βοήθεια της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων προκειμένου να απομακρύνουν το καρχαριοειδές.

Εθελοντές διασώστες κατάφεραν να πιάσουν το ψάρι από την ουρά και να το τραβήξουν έξω από τον αγωγό ομβρίων που είχε εγκλωβιστεί.

«Πασχαλινή Καλή μας Πράξη», έγραψε σε ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, δημοσιεύοντας τις σχετικές φωτογραφίες.

Το ψάρι κατάφερε και βγήκε στα ανοιχτά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE