Τραγωδία στη Ελλάδα: Νεκρό βρέθηκε μωρό 1,5 έτους

Τραγωδία στη Ελλάδα: Νεκρό βρέθηκε μωρό 1,5 έτους

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Θήβα, με ένα μωρό μόλις ενάμιση έτους να χάνει τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, κλήθηκε το ΕΚΑΒ στο σημείο και παρέλαβε το παιδί, χωρίς τις αισθήσεις του.

Το μωρό διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών ήταν ήδη νεκρό.

Ήδη διατάχθηκε νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του μωρού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.