Πέραν του ενός εκατομμυρίου γεύματα στη Γάζα από WCK την περασμένη βδομάδα

Πέραν του ενός εκατομμυρίου γεύματα στη Γάζα από WCK την περασμένη βδομάδα

Η οργάνωση World Central Kitchen επανήρχισε τις δραστηριότητές της στη Γάζα, σερβίροντας περισσότερα από 1 εκατομμύριο γεύματα την περασμένη εβδομάδα.

Όπως αναφέρεται στη ιστοσελίδα της ΜΚΟ, η ανθρωπιστική κρίση παραμένει δεινή και θα προσπαθήσουν να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερη τροφή από ξηρά, αέρα ή θάλασσα.

Η ΜΚΟ έχει στη διάθεσή της 276 φορτηγά, με ισχεδόν 8 εκατομμύρια γεύματα που μπορούν να προσφερθούν μέσω της διέλευσης της Ράφα.

Μέχρι σήμερα η οργάνωση έχει διανείμει περισσότερα από 46 εκατομμύρια γεύματα.

Η ΜΚΟ επαναφέρει και το αίτημά της για αμερόληπτη και διεθνή έρευνα για την επίθεση της 1ης Απριλίου, κατά την οποία σκοτώθηκαν επτά μέλη της.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE