Πέραν του ενός εκατομμυρίου γεύματα στη Γάζα από WCK την περασμένη βδομάδα

Πέραν του ενός εκατομμυρίου γεύματα στη Γάζα από WCK την περασμένη βδομάδα

Η οργάνωση World Central Kitchen επανήρχισε τις δραστηριότητές της στη Γάζα, σερβίροντας περισσότερα από 1 εκατομμύριο γεύματα την περασμένη εβδομάδα.

Όπως αναφέρεται στη ιστοσελίδα της ΜΚΟ, η ανθρωπιστική κρίση παραμένει δεινή και θα προσπαθήσουν να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερη τροφή από ξηρά, αέρα ή θάλασσα.

Η ΜΚΟ έχει στη διάθεσή της 276 φορτηγά, με ισχεδόν 8 εκατομμύρια γεύματα που μπορούν να προσφερθούν μέσω της διέλευσης της Ράφα.

Μέχρι σήμερα η οργάνωση έχει διανείμει περισσότερα από 46 εκατομμύρια γεύματα.

Η ΜΚΟ επαναφέρει και το αίτημά της για αμερόληπτη και διεθνή έρευνα για την επίθεση της 1ης Απριλίου, κατά την οποία σκοτώθηκαν επτά μέλη της.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.