Πέραν του ενός εκατομμυρίου γεύματα στη Γάζα από WCK την περασμένη βδομάδα

Πέραν του ενός εκατομμυρίου γεύματα στη Γάζα από WCK την περασμένη βδομάδα

Η οργάνωση World Central Kitchen επανήρχισε τις δραστηριότητές της στη Γάζα, σερβίροντας περισσότερα από 1 εκατομμύριο γεύματα την περασμένη εβδομάδα.

Όπως αναφέρεται στη ιστοσελίδα της ΜΚΟ, η ανθρωπιστική κρίση παραμένει δεινή και θα προσπαθήσουν να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερη τροφή από ξηρά, αέρα ή θάλασσα.

Η ΜΚΟ έχει στη διάθεσή της 276 φορτηγά, με ισχεδόν 8 εκατομμύρια γεύματα που μπορούν να προσφερθούν μέσω της διέλευσης της Ράφα.

Μέχρι σήμερα η οργάνωση έχει διανείμει περισσότερα από 46 εκατομμύρια γεύματα.

Η ΜΚΟ επαναφέρει και το αίτημά της για αμερόληπτη και διεθνή έρευνα για την επίθεση της 1ης Απριλίου, κατά την οποία σκοτώθηκαν επτά μέλη της.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικές αντιδράσεις και ερωτήματα μετά τον διορισμό της Μαρίας Χριστοφίδου-Οι εύθραυστες ισορροπίες με τα συνεργαζόμενα κόμματα

Πολιτικές αντιδράσεις και ερωτήματα μετά τον διορισμό της Μαρίας Χριστοφίδου-Οι εύθραυστες ισορροπίες με τα συνεργαζόμενα κόμματα

Ο διορισμός της Μαρίας Μανώλη Χριστοφίδου στη θέση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έχει προκαλέσει ποικίλες πολιτικές αντιδράσεις και ανοίγει συζήτηση γύρω από τα όρια της θεσμικής ανεξαρτησίας, της κομματικής ιδιότητας και της πολιτικής δεοντολογίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE