Θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα – Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 79χρονου

Θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα – Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 79χρονου

Διενεργήθηκε σήμερα Δευτέρα του Πάσχα η νεκροτομή στη σορό του 79χρονου Φώτη Φωτίου.

Αιτία θανάτου σύμφωνα με τα ευρήματα είναι πολυτραυματισμός συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με τ/κ μέσα, ο 79χρονος οδηγούσε το όχημα του με συνεπιβάτη την σύζυγο του σε δρόμο πλησίον του κατεχόμενου Δαυλού, συγκρούστηκε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τουριστικό λεωφορείο στο οποίο δεν επέβαιναν επιβάτες.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 79χρονος, ενώ η σύζυγος του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στα κατεχόμενα, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ελαφρά τραύματα. Αργότερα, έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στις ελεύθερες περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE