Θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα – Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 79χρονου

Θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα – Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 79χρονου

Διενεργήθηκε σήμερα Δευτέρα του Πάσχα η νεκροτομή στη σορό του 79χρονου Φώτη Φωτίου.

Αιτία θανάτου σύμφωνα με τα ευρήματα είναι πολυτραυματισμός συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με τ/κ μέσα, ο 79χρονος οδηγούσε το όχημα του με συνεπιβάτη την σύζυγο του σε δρόμο πλησίον του κατεχόμενου Δαυλού, συγκρούστηκε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τουριστικό λεωφορείο στο οποίο δεν επέβαιναν επιβάτες.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 79χρονος, ενώ η σύζυγος του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στα κατεχόμενα, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ελαφρά τραύματα. Αργότερα, έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στις ελεύθερες περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE