Θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα – Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 79χρονου

Θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα – Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 79χρονου

Διενεργήθηκε σήμερα Δευτέρα του Πάσχα η νεκροτομή στη σορό του 79χρονου Φώτη Φωτίου.

Αιτία θανάτου σύμφωνα με τα ευρήματα είναι πολυτραυματισμός συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με τ/κ μέσα, ο 79χρονος οδηγούσε το όχημα του με συνεπιβάτη την σύζυγο του σε δρόμο πλησίον του κατεχόμενου Δαυλού, συγκρούστηκε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τουριστικό λεωφορείο στο οποίο δεν επέβαιναν επιβάτες.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 79χρονος, ενώ η σύζυγος του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στα κατεχόμενα, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ελαφρά τραύματα. Αργότερα, έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στις ελεύθερες περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE