Στο Ντουμπάι για παφές με τουριστικούς φορείς ο Υφυπουργός Τουρισμού

Στο Ντουμπάι για παφές με τουριστικούς φορείς ο Υφυπουργός Τουρισμού

Συναντήσεις με τρεις αεροπορικές εταιρείες και άλλους τουριστικούς φορείς θα πραγματοποιήσει, σήμερα Τρίτη, στο Ντουμπάι, ο Υφυπουργός Τουρισμού Κώστας Κουμής.

Σύμφωνα με το Υφυπουργείο Τουρισμού, ο κ. Κουμής μετέβη χθες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι για την τουριστική έκθεση Arabian Travel Market.

Αύριο Τετάρτη, ο κ. Κουμής θα μεταβεί στο Άμπου Ντάμπι για να συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με άλλους Υπουργούς, στο πλαίσιο του επενδυτικού συνεδρίου ΑΙΜ Congress 2024.

Όπως σημειώνεται, τo AIM Congress, γνωστό και ως Annual Investment Meeting, θεωρείται μία εκ των κορυφαίων συνόδων παγκοσμίως στο χώρο των επενδύσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE