Στο Ντουμπάι για παφές με τουριστικούς φορείς ο Υφυπουργός Τουρισμού

Στο Ντουμπάι για παφές με τουριστικούς φορείς ο Υφυπουργός Τουρισμού

Συναντήσεις με τρεις αεροπορικές εταιρείες και άλλους τουριστικούς φορείς θα πραγματοποιήσει, σήμερα Τρίτη, στο Ντουμπάι, ο Υφυπουργός Τουρισμού Κώστας Κουμής.

Σύμφωνα με το Υφυπουργείο Τουρισμού, ο κ. Κουμής μετέβη χθες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι για την τουριστική έκθεση Arabian Travel Market.

Αύριο Τετάρτη, ο κ. Κουμής θα μεταβεί στο Άμπου Ντάμπι για να συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με άλλους Υπουργούς, στο πλαίσιο του επενδυτικού συνεδρίου ΑΙΜ Congress 2024.

Όπως σημειώνεται, τo AIM Congress, γνωστό και ως Annual Investment Meeting, θεωρείται μία εκ των κορυφαίων συνόδων παγκοσμίως στο χώρο των επενδύσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE