Maestro 2: To reel που υποδεικνύει το «λάθος» στο έγκλημα - «Δεν θα το βρουν ποτέ»

Maestro 2: To reel που υποδεικνύει το «λάθος» στο έγκλημα - «Δεν θα το βρουν ποτέ»

Και ενώ απομένουν μόλις λίγες μέρες μέχρι να δούμε το πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει βαλθεί να εξιτάρει τη φαντασία μας μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου που είδαμε στις τελευταίες σκηνές του πρώτου κύκλου.

Ο Χαράλαμπος (Γιάννης Τσορτέκης), όπως θυμούνται όσοι παρακολουθούν φανατικά τη σειρά, έφυγε από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο Αντώνης (Ορέστης Χαλκιάς) όταν εκείνος τον έπιασε μαζί με τον Σπύρο (Γιώργος Μπένος) κάπου απόμερα μέσα στο δάσος. Μπορεί να είδαμε ότι οι δύο νέοι μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του δημάρχου (Φάνης Μουρατίδης) και του δασκάλου (Χριστόφορου Παπακαλιάτη) να έριξαν το πτώμα του στη θάλασσα όμως ένα reel που δημοσίευσε ο δημιουργός της σειράς και σκηνοθέτης, μπορεί και να υποδεικνύει το «λάθος» στην κάλυψη του εγκλήματος που θα προδώσει όλους τους εμπλεκόμενους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE