Maestro 2: To reel που υποδεικνύει το «λάθος» στο έγκλημα - «Δεν θα το βρουν ποτέ»

Maestro 2: To reel που υποδεικνύει το «λάθος» στο έγκλημα - «Δεν θα το βρουν ποτέ»

Και ενώ απομένουν μόλις λίγες μέρες μέχρι να δούμε το πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει βαλθεί να εξιτάρει τη φαντασία μας μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου που είδαμε στις τελευταίες σκηνές του πρώτου κύκλου.

Ο Χαράλαμπος (Γιάννης Τσορτέκης), όπως θυμούνται όσοι παρακολουθούν φανατικά τη σειρά, έφυγε από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο Αντώνης (Ορέστης Χαλκιάς) όταν εκείνος τον έπιασε μαζί με τον Σπύρο (Γιώργος Μπένος) κάπου απόμερα μέσα στο δάσος. Μπορεί να είδαμε ότι οι δύο νέοι μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του δημάρχου (Φάνης Μουρατίδης) και του δασκάλου (Χριστόφορου Παπακαλιάτη) να έριξαν το πτώμα του στη θάλασσα όμως ένα reel που δημοσίευσε ο δημιουργός της σειράς και σκηνοθέτης, μπορεί και να υποδεικνύει το «λάθος» στην κάλυψη του εγκλήματος που θα προδώσει όλους τους εμπλεκόμενους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE