Εκλογές 2024: Διευκολύνσεις εκλογέων σε τροχοκάθισμα

Εκλογές 2024: Διευκολύνσεις εκλογέων σε τροχοκάθισμα

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι για τη διευκόλυνση των εκλογέων σε τροχοκάθισμα έχει εξασφαλιστεί αριθμός ειδικών εκλογικών θαλάμων, ώστε αυτοί να μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα απρόσκοπτα.

Ταυτόχρονα, θα εξασφαλιστούν από την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ.) τα στοιχεία των μελών της, ώστε να τους παρασχεθούν διευκολύνσεις στα εκλογικά κέντρα που αυτοί θα κατανεμηθούν.

Όσοι χρησιμοποιούν τροχοκάθισμα και δεν είναι μέλη της Ο.ΠΑ.Κ. καλούνται όπως απευθυνθούν στο Υπουργείο Εσωτερικών, αποστέλλοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στον αριθμό τηλεομοιότυπου 22 678 486 τα ακόλουθα στοιχεία:

Θέμα: «Διευκόλυνση εκλογέα σε τροχοκάθισμα»
Ονοματεπώνυμο:
Αριθμός δελτίου ταυτότητας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE