Εκλογές 2024: Διευκολύνσεις εκλογέων σε τροχοκάθισμα

Εκλογές 2024: Διευκολύνσεις εκλογέων σε τροχοκάθισμα

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι για τη διευκόλυνση των εκλογέων σε τροχοκάθισμα έχει εξασφαλιστεί αριθμός ειδικών εκλογικών θαλάμων, ώστε αυτοί να μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα απρόσκοπτα.

Ταυτόχρονα, θα εξασφαλιστούν από την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ.) τα στοιχεία των μελών της, ώστε να τους παρασχεθούν διευκολύνσεις στα εκλογικά κέντρα που αυτοί θα κατανεμηθούν.

Όσοι χρησιμοποιούν τροχοκάθισμα και δεν είναι μέλη της Ο.ΠΑ.Κ. καλούνται όπως απευθυνθούν στο Υπουργείο Εσωτερικών, αποστέλλοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στον αριθμό τηλεομοιότυπου 22 678 486 τα ακόλουθα στοιχεία:

Θέμα: «Διευκόλυνση εκλογέα σε τροχοκάθισμα»
Ονοματεπώνυμο:
Αριθμός δελτίου ταυτότητας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE