ΓΔ Υπ. Γεωργίας: «Θα δοθεί αποζημίωση αν χρειάζεται για ζημιές από χαλάζι»

ΓΔ Υπ. Γεωργίας: «Θα δοθεί αποζημίωση αν χρειάζεται για ζημιές από χαλάζι»

Αν η ζημιά στις γεωργικές παραγωγές από την βροχόπτωση και την χαλαζόπτωση που σημειώθηκε την Κυριακή και την Δευτέρα στην περιοχή της Πιτσιλιάς είναι τέτοια που χρήζει να δοθεί βοήθεια, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία αποζημίωσης από το Ταμείο διαχείρισης κινδύνου της γεωργικής παραγωγής, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Γρηγορίου σημείωσε ότι δόθηκαν οδηγίες να μεταβούν λειτουργοί επί τόπου, να ελέγξουν την έκταση της ζημιάς, και αν η ζημιά είναι τέτοια που χρήζει αποζημίωσης τότε αυτό και θα γίνει. 

Μέχρι στιγμής «δεν έχουμε εικόνα για την έκταση της ζημιάς», και τις επόμενες ημέρες οι λειτουργοί θα πάνε επί τόπου για επιθεώρηση, επεσήμανε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE