ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες η προβλήτα για παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας με πλοία στη Γάζα.

Αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες η προβλήτα για παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας με πλοία στη Γάζα.

Αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες η κατασκευή της πλωτής προβλήτας, ανέφεραν πηγές στο ΚΥΠΕ, σχετικά με τις εργασίες από τις ΗΠΑ για την πλωτή μονάδα για παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας με πλοία στη Γάζα.

Αρμόδιες πηγές ανέφεραν στο ΚΥΠΕ ότι προχωρά κανονικά η κατασκευή της πλωτής προβλήτας, και ότι αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η πλωτή προβλήτα κατασκευάζεται από τους Αμερικάνους, με στόχο να υποβοηθούνται οι εκφορτώσεις ανθρωπιστικής βοήθειας από πλοία που καταφθάνουν στη Γάζα μέσω Κύπρου.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Κεντρικής Στρατιωτικής Διοίκησης των ΗΠΑ, η προσωρινή προβλήτα στη Γάζα θα επιτρέπει την παράδοση μεγάλων ποσοτήτων ανθρωπιστικής βοήθειας από πλοία στην ακτή με φορτηγό, με οχήματα να κινούνται απευθείας από τα πλοία και κατά μήκος της προσωρινής προβλήτας σε σταθμό διαλογής στην ξηρά.

Σημειώνει ακόμη ότι, ο θαλάσσιος διάδρομος μεταξύ Κύπρου και Γάζας διευκολύνει τις παραδόσεις διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας δια θαλάσσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕΠώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Ενώ διανύουμε τα τελευταία λίγα μέτρα πριν από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, στα κομματικά επιτελεία αιωρείται ένας μεγάλος προβληματισμός για τις επιλογές τις οποίες θα κάνουν οι ψηφοφόροι, στην κάλπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top