Βασιλιάς Κάρολος: Δεν θα δει τον Χάρι - Επικαλέστηκε «φορτωμένο πρόγραμμα»

Βασιλιάς Κάρολος: Δεν θα δει τον Χάρι - Επικαλέστηκε «φορτωμένο πρόγραμμα»

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στο πρόγραμμα του πρίγκιπα Χάρι και του βασιλιά Καρόλου καθώς γιος και πατέρας δεν θα συναντηθούν, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο πρίγκιπας Χάρι προσγειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη Βρετανία με σκοπό να παραστεί σε μια τελετή στις 8 Μαΐου για τη 10η επέτειο των αγώνων Invictus ενώ- αν και δεν είχε επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα- τα βρετανικά μέσα υποστήριχαν ότι θα συναντούσε τον βασιλιά Κάρολο.

Όμως, τώρα σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντήσει τον Κάρολο λόγω του «πλήρου προγράμματος» του βασιλιά, αλλά όπως λέει: «Ελπίζω να τον δω σύντομα».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.