Αποθεώθηκε η Silia Kapsis: Εβαλε φωτιά στην σκηνή της Eurovision - Δείτε σε βίντεο την εμφάνιση της

Αποθεώθηκε η Silia Kapsis: Εβαλε φωτιά στην σκηνή της Eurovision - Δείτε σε βίντεο την εμφάνιση της

Πρώτη η Κύπρος με την Silia Kapsis, άνοιξε τον διαγωνισμό και έβαλε φωτιά στην σκηνή της Eurovision στην Σουηδία και στο Μalmö Arena με το Liar.

Η 17χρονη Silia Kapsis ήταν ντυμένη στα λευκά και συνοδευόταν από τέσσερις άνδρες χορευτές με cargo παντελόνια και φαρδιά λευκά μπλουζάκια.

Πράσινα και κόκκινα γραφικά τόσο στις οθόνες LED όσο και στο δάπεδο της σκηνής, έκαναν την σκηνική παρουσιά του τραγουδιού ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Η Silia Kapsis, πριν αναχωρήσει για Σουηδία είχε πει σε συνέντευξη της

“Νιώθω πολύ χαρούμενη, είμαι ενθουσιασμένη κι έτοιμη για την Eurovision. Στη σκηνή θα δείτε πολύ χορό, η χορογραφία είναι φανταστική, είναι κάτι που δεν πήγε στη Eurovision ποτέ ξανά. Πιο πολύ με δυσκόλεψε το να τραγουδάω και να χορεύω μαζί, είναι πολύ δύσκολο να ακούς σωστά, πρέπει να έχουν ισορροπία”.

 Δείτε την εμφάνιση της

Καλή επιτυχία Κύπρος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.