Χαλκιδική: Δελφίνι ξεβράστηκε νεκρό σε ακτή

Χαλκιδική: Δελφίνι ξεβράστηκε νεκρό σε ακτή

Ένα νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε στην ακτή του συνοικισμού «Μυκονιάτικα» στην Καλλικράτεια της Χαλκιδικής.

Ειδοποιήθηκε το λιμενικό

Το δελφίνι εντόπισε κάτοικος της περιοχής και ειδοποίησε το λιμενικό, από όπου και ενημερώθηκε ότι ο δήμος Προποντίδας «σύντομα» θα προβεί στην περισυλλογή του, όπως ενημέρωσε σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE