Ξεγέλασε 83χρονο για ανάκτηση γης που απώλεσε πριν χρόνια - Χειροπέδες σε 52χρονο - Το ποσό που του απέσπασε

Ξεγέλασε 83χρονο για ανάκτηση γης που απώλεσε πριν χρόνια - Χειροπέδες σε 52χρονο - Το ποσό που του απέσπασε

Στη σύλληψη 52χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία χθες, από 83χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Λεμεσού. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 52χρονος φέρεται, σε 23 διαφορετικές περιπτώσεις, να απέσπασε χρηματικά ποσά, από τον 83χρονο, προκειμένου να τον βοηθήσει να ανακτήσει την κατοχή γης, την οποία απώλεσε πριν μερικά χρόνια.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος το συνολικό ποσό, που φέρεται να έδωσε στον 52χρονο, ανέρχεται στις €12,830.

Ο 52χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE