Κρήτη: Νεαρός άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά την κατανάλωση χαπιών

Κρήτη: Νεαρός άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά την κατανάλωση χαπιών

Ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας 22 ετών, βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση το απόγευμα της Τρίτης (7/5) στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ο νεαρός κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών για λόγους που δεν έχουν διαπιστωθεί ακόμα.

Η κίνησή του, ευτυχώς, παρατηρήθηκε άμεσα από τους οικείους του με αποτέλεσμα το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία να κινητοποιηθούν άμεσα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

Πλέον, ο νεαρός βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνά τους για τα αίτια που οδήγησαν σε αυτήν την ανησυχητική εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Ως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, δηλώνω με απόλυτη σαφήνεια ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή σε καταγγελίες βίας, αναφέρει σε ανάρτησή της στο Χ η Αννίτα Δημητρίου μετά την καταγγελία κατά βουλευτή στη Λεμεσό από γυναίκα για ξυλοδαρμό της.

BEST OF TOTHEMAONLINE