Ξέσπασαν πυρκαγιές σε εγκαταλελειμμένα καταστήματα - Μεγάλη η ζημιά - Έγινε μερική ανάκληση προσωπικού της Πυροσβεστικής

Ξέσπασαν πυρκαγιές σε εγκαταλελειμμένα καταστήματα - Μεγάλη η ζημιά - Έγινε μερική ανάκληση προσωπικού της Πυροσβεστικής

Σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν σε κτίρια και καταστήματα στη Λεμεσό χθες Τρίτη και σήμερα Τετάρτη λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 13.42 χθες, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο υπόγειο χώρο στην οδό Ικτίνου στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικά σταθμούς Λεμεσού. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν σκύβαλα, άχρηστα υλικά καναπέδες και τραπέζια. Επίσης πυρκαγιά επηρεάστηκαν εγκαταλειμμένα καταστήματα στο ισόγειο. Έγινε παραβίαση σε δυο δωμάτια στο πρώτο όροφο για τυχόν παγιδευμένα άτομα χωρίς να ανευρεθεί οτιδήποτε. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Σε άλλο περιστατικό, η ώρα 00.48 σήμερα, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο κτίριο με προέκταση αποθήκης διαστάσεων 40 Χ 20 μέτρα στην λεωφόρο Χριστόδουλου Χ¨Παύλου στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από σταθμούς Λεμεσού.

Το κτίριο ήταν εγκαταλειμμένο με περιεχόμενο παλιά επίπλωση και διάφορα άχρηστα υλικά. Από την πυρκαγιά, το κτίριο με το περιεχόμενο του υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Αποτράπηκε η επέκταση της πυρκαγιάς σε παρακείμενα υποστατικά. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε με εγκαταστάσεις, πλαγιογραμμών νερού, χρήση αναπνευστικών συσκευών και συσκευής εξαερισμού. Για την κάλυψη των αναγκών των Πυρ. Σταθμών Λεμεσού έγινε μερική ανάκληση προσωπικού. Τα αίτια θα διερευνηθούν σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.