Σε εξέλιξη η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Σε εξέλιξη η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Η κ. Ολγκίν έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο λίγο μετά τις 10.00 για μια τε-α-τετ συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη. 

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, η οποία έφτασε στο νησί την Τρίτη και θα παραμείνει έως και τις 14 του μήνα, θα έχει συνάντηση στις 12.00 το μεσημέρι και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

Το απόγευμα αναμένεται να έχει συνάντηση με την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. 

Η κ. Ολγκίν, κατά την παραμονή της στο νησί, θα έχει συναντήσεις με μέλη του επιχειρηματικού κλάδου και της κοινωνίας των πολιτών και στις δύο κοινότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι συναντήσεις της θα είναι σε διάφορες πόλεις, στις ελεύθερες και κατεχόμενες περιοχές.

Πριν την κάθοδό της στην Κύπρο, η κ. Ολγκίν είχε επαφές σε Αθήνα, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Παρίσι, Βερολίνο, Μόσχα και Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE