Σε εξέλιξη η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Σε εξέλιξη η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Η κ. Ολγκίν έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο λίγο μετά τις 10.00 για μια τε-α-τετ συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη. 

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, η οποία έφτασε στο νησί την Τρίτη και θα παραμείνει έως και τις 14 του μήνα, θα έχει συνάντηση στις 12.00 το μεσημέρι και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

Το απόγευμα αναμένεται να έχει συνάντηση με την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. 

Η κ. Ολγκίν, κατά την παραμονή της στο νησί, θα έχει συναντήσεις με μέλη του επιχειρηματικού κλάδου και της κοινωνίας των πολιτών και στις δύο κοινότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι συναντήσεις της θα είναι σε διάφορες πόλεις, στις ελεύθερες και κατεχόμενες περιοχές.

Πριν την κάθοδό της στην Κύπρο, η κ. Ολγκίν είχε επαφές σε Αθήνα, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Παρίσι, Βερολίνο, Μόσχα και Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE