Ξέσπασε φωτιά κοντά σε κατοικίες στην Επ. Λεμεσού - Επί ποδός η Πυροσβεστική

Ξέσπασε φωτιά κοντά σε κατοικίες στην Επ. Λεμεσού - Επί ποδός η Πυροσβεστική

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (08/05) στην Επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε οικόπεδα από ´Υψωνα προς Κολόσσι.

Ανταποκρίθηκαν πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς Λεμεσού και Βρετανικές Βάσεις. Στην περιοχή υπάρχουν κατοικίες.

Πρώτο μέλημα των ομάδων πυρόσβεσης είναι η προστασία τους σε περίπτωση που απειληθούν.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση (15:11), η πυρκαγιά μέχρι στιγμής έκαψε ένα εκτάριο άγρια βλάστηση, άχρηστα υλικά και αριθμό χαρουπόδεντρων. Εργάζονται δύο πυροσβεστικά οχήματα από Π.Υ. και ένα από Βρετανικές Βάσεις. Εκτιμάται ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για οικίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Στον ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις εργασίες της Συνόδου MED9 που πραγματοποιούνται στη Σλοβενία, προβαίνοντας, παράλληλα, σε παρουσίαση της πρότασης έξι σημείων της Κυπριακής Δημοκρατίας στους πυλώνες της ασφάλειας, της ανθρωπιστικής βοήθειας και της ανοικοδόμησης της Γάζας, στη βάση και του σχεδίου του Προέδρου των ΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE