Αποσύρονται καλλυντικά από την αγορά: Από βαφές μαλλιών μέχρι σαπούνια - Δείτε λίστα

Αποσύρονται καλλυντικά από την αγορά: Από βαφές μαλλιών μέχρι σαπούνια - Δείτε λίστα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες για απόσυρση καλλυντικών προϊόντων από την αγορά.

Το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) ενημερώνει τα κράτη μέλη στην τελευταία γνωστοποίησή του ότι στην Ευρώπη έχουν εντοπισθεί και αποσυρθεί τα καλλυντικά προϊόντα.

Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής των εν λόγω προϊόντων. Για τον λόγο αυτό, οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό τους στην αγορά και προτρέπουν το κοινό σε περίπτωση που τυχόν τα έχει στην κατοχή του να διακόψει τη χρήση τους ή σε περίπτωση που τα εντοπίσει να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες στο τηλέφωνο 22608606.

Δείτε τα προϊόντα ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με Πρόεδρο Ισραήλ – «Η Κύπρος είναι εκ των στενότερων φίλων του Ισραήλ» - Δείτε φωτογραφίες

Συνάντηση ΠτΔ με Πρόεδρο Ισραήλ – «Η Κύπρος είναι εκ των στενότερων φίλων του Ισραήλ» - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο του Ισραήλ κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE