Αποσύρονται καλλυντικά από την αγορά: Από βαφές μαλλιών μέχρι σαπούνια - Δείτε λίστα

Αποσύρονται καλλυντικά από την αγορά: Από βαφές μαλλιών μέχρι σαπούνια - Δείτε λίστα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες για απόσυρση καλλυντικών προϊόντων από την αγορά.

Το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) ενημερώνει τα κράτη μέλη στην τελευταία γνωστοποίησή του ότι στην Ευρώπη έχουν εντοπισθεί και αποσυρθεί τα καλλυντικά προϊόντα.

Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής των εν λόγω προϊόντων. Για τον λόγο αυτό, οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό τους στην αγορά και προτρέπουν το κοινό σε περίπτωση που τυχόν τα έχει στην κατοχή του να διακόψει τη χρήση τους ή σε περίπτωση που τα εντοπίσει να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες στο τηλέφωνο 22608606.

Δείτε τα προϊόντα ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE